Wie zijn wij

 

WIE ZIJN DE MAKERS VAN HET Ibiza dream Event, even voorstellen?
 

Drie Vrouwen die dromen van de ultieme Ibiza sfeer vertellen wat meer over zichzelf;
 

slider3

Henriëtte (Jet) Letterman


Henriëtte (Jet) Letterman, moeder van een volwassen zoon en dochter, geboren en getogen Oud-Beijerlandse, 47 jaar jong.

Patty, mijn dochter is een van de andere drie vrouwen.

Ik ben de dochter van een ondernemer die in de hele Hoeksche Waard vroeger de marktkramen verhuurde.

Zelf ook ondernemend, vol nieuwe ideeën en probeer van alles wat ik organiseer een feest te maken.
Mijn ervaring van beurzen, braderieën, talenten-jachten, artiestengala’s en hondenshows gebruik ik nu
voor het Ibiza Dream Event.

Mijn vriend Jan is ook een organisator en ondernemer, waar ik overenthousiast ben, is hij de nuchtere denker die helpt met van alles.
Hij maakt o.a. voor de diverse evenementen de decors.

Patty Letterman


Patty Letterman, 28 lentes oud, samenwonend met mijn vriend Marcel in Oud-Beijerland, grootgebracht als ondernemer door Mamma Jet en “Pappa’s” Ben & Jan.

Gestart op markten, beurzen en braderieën. Door mijn opleiding voor mode manager-ondernemer ben ik op m’n 20e voor mezelf begonnen in de kledingbranche. Na 8 jaar wilde ik iets heel anders gaan doen, het Ibiza Dream Event biedt mij daarvoor de kans om mijn droom en passie in werkelijkheid om ze zetten.

Mijn motto: straal elke dag van binnen en buiten; let’s go Ibiza!

Ik hou mij bezig met de creatieve kant, vormgeving en styling. Marcel helpt mij o.a. met de opbouw. Mamma Jet is de “drive” achter het evenement, als Jet binnen is, dan kan het feest beginnen, ze is een geboren entertainer.

slider2

Brenda Schellaars - Ibiza Dream Event

Brenda Schellaars


Brenda Schellaars, vriendin van Jet & Patty, 40 jaren levenservaring, moeder van een dochter en zoon, wonend in Spijkenisse, getrouwd met Mark.

Ik probeer de twee andere meiden met enige orde in toom te houden, ik wil alles “op rolletjes” laten verlopen.

Mijn taak is het administratieve gedeelte van de meeste dingen die Jet & Patty doen en werkte jaren bij Patty’s bedrijf als 1e verkoopster en “rechterhand” en daarvoor bij diverse andere detaillisten.

De weinige vrije tijd die ik heb breng ik door met de organisatie van de door de Letterman-netjes bedachte evenementen.

Mijn motto is: doorgaan tot het een succes is en met die twee enthousiastelingen is het altijd lachen! Manlief Mark helpt ook mee door allerlei hand- en spandiensten te verrichten.

 

Wij hebben in elk geval 1 ding gemeen, we zijn alle drie al jaren “gek” van de Ibiza stijl en organiseren zit in ons bloed.
 

We delen het “samen sterk” gevoel, wij bundelen onze kracht, kennis en ervaring om ook dit evenement tot een groot succes te maken, ons eerste Ibiza Dream Event, we gaan ervoor en hopen dat u het helemaal naar uw zin zult hebben op 28 en 29 augustus 2015.
 

Liefs van Jet, Patty en Brenda.